Devias Logo nagy

Weblapkészítés

MIt kell tudnia egy mai weblapnak?

Biztonság

Hány olyan oldal van ma is, amit ha felkeresünk, a böngészőnk egyből jelzi, hogy: "Az oldal nem biztonságos". Nyilvánvaló, egy ilyen oldalon egy dolgot tesz a látogató, kilép. Alapvető elvárás, hogy oldalunk a lehető legbiztonságosabb legyen.

Könnyen használható

Egyszerű, átlátható, bárki számára könnyen használható. Hiába gyönyörű egy weblap, ha a látogatók nem találja meg azt az információt vagy szolgáltatást, ami miatt a weblapra látogatott.

SEO "barát"

A Google találati listában elfoglalt helyünket nem csak a kulcsszavak határozzák meg, sőt, a weblap felépítése az egyik legfontosabb szempont, ha keresőoptimalizálásról beszélünk.​ Kinézet, az oldal szövege, képek, biztonság és még reggelig sorolhatnánk, mennyi szempontnak kell megfelelnie egy oldalnak.

Kiváló design

Szokták mondani, hogy az első benyomás a legfontosabb, nincs ez másképpen a weblapok esetében sem. Minden weblapkészítésnél figyelembe kell venni, hogy az elkészült oldal vonzó legyen a látogatók számára

Weblapkészítés a Deviastól

Készítünk és kezelünk weblapokat fesztiváloknak, hírportáloknak, éttermeknek és önkormányzatoknak is.
Törekszünk arra, hogy a megrendelő igényeihez igazítva a lehető legtökéletesebb weblapot készíthessük el.
Az esetek többségében WordPress alapú weblapokat készítünk, hiszen ezek költséghatékonyak és egy rövid betanulás után bárki számára könnyen kezelhető.

WordPress

Weblapok

Mi az a wordpress és miért jó?

A WordPress egy nyílt forráskódú keretrendszer, amit olyan cégek használnak weboldalakhoz mint a BBC, Sony Music, MTV, stb
A WordPress nagy előnyei közé tartozik, hogy elkészítés után könnyen használható egy átlagos felhasználó számára, illetve mivel nem igényel nagy mértékű programozást, olcsóbb egy egyedi kódolású weblapnál.

Egyedi weblapkészítés

Sablonok vagy egyedi oldalak?

A WordPress esetében sokszor az ugrik be az embereknek, hogy előre elkészített, már 100 helyen látott weblapokat alakítanak át saját ízlésükre.
Természetesen a Devias a Te igényeid alapján készíti el a te saját, egyedi weblapodat az igényeidhez igazítva.

Természetesen ha egy költséghatékonyabb megoldást szeretnél, sablonok alapján is tudunk weblapot készíteni, de ennek a veszélyeire mindenképpen felhívjuk a figyelmedet a munka megkezdése előtt.

 

Weblapkészítés menete

Tervezés

Egyeztetjük a célokat, megkeressük az ehhez szükséges közösségi média platformokat és kampányokat, egyeztetünk ezek tartalmáról, majd kiválasztjuk a legmegfelelőbb stratégiát.

Kivitelezés

A kiválasztott stratégia alapján megkezdjük a munkát, folyamatosan mérve és értékelve ennek a sikerességét, természetesen az esetleges hibákat javítva.

 

Kiértékelés

A kivitelezés közben és a projekt lezárultával statisztikát készítünk, mivel így kapunk egy átfogó képet az erősségeinkről és az esetleges javítandó részekről, így biztosítva a folyamatos fejlődést.

Weblap

Felépítés

Egy oldalas honlap

Az egy oldalas honlap kiváló opció lehet kezdő vállalkozások, illetve szolgáltatást nyújtó cégek számára. Egy ilyen weblap bár olcsóbb, mint a több oldalas társa, viszont sokkal kevesebb lehetőségünk van bemutatni saját magunkat illetve szolgáltatásunka.

Több oldalas honlap

Több oldalas honlapok bár drágábbak, sokkal esztétikusabbak, informatívabbak és könnyebben átláthatók egy oldalas társaiknál. Egy jól megalkotott menürendszer és oldaltérkép segítségével bárki számára könnyen használható és rendkívül könnyen találhatja meg azt az információt, amit keres a honlapunkon.

Partnereink

Kapcsolatfelvétel

CSINÁLJUK MEG EGYÜTT
Küldj egy üzenetet nekünk, mi pedig a lehető legrövidebb időn belül felvesszük veled a kapcsolatot.​
Email: HELLO@Devias.hu
Cím: 2500 Esztergom, Árok utca 3

Elérhetőség

Devias Kft.

Minden jog fenntartva